Orgon World

Welkom bij Orgon World.

Orgon producten

Orgon-Energie staat bekend als etherische en aan al wat leeft onderliggende levensenergie, ook wel Zwarte Materie, Chi, Qi, of Prana genoemd. De positieve Orgon-Energie verhoogt volgens velen de levenskwaliteit.

Op basis van de ontdekking van de Orgon-Energie door de Oostenrijks-Amerikaanse bioloog, natuurkundige, psychiater, psychoanalyticus, sexuoloog en collega van Freud Wilhem Reich (1897-1957) is er in de loop der tijd een groot aantal Orgon-producten ontwikkeld die van deze energie gebruik maken. Frontier World heeft haar assortiment uitgebreid met een aantal hiervan.
Reich ontwikkelde de eerste Orgon-producten, zijn ‘Orgone Accumulators.’ In 2000 meldde het Amerikaanse echtpaar Don en Carol Croft dat je deze energie ook kunt opwekken door een simpele mix van organische polyester- ofwel kunsthars met anorganisch aluminium- en kopervijlsel, kristallen en metaaldraad. Het verhardingsmateriaal doet het kunsthars krimpen waardoor volgens hen ‘piëzo-electriciteit’ ontstaat, zonder opladen. Vervolgens kun je aldus dit echtpaar de Orgone Energie gebruiken voor het omzetten van negatieve Orgone Energie naar positieve Energie.
Reich werd via ingrijpen van de Amerikaanse Food and Drugs Administration de mond gesnoerd. Hij zat de winsten van de geneesmiddelenindustrie in de weg. Nog altijd is Orgon-Energie volgens het wetenschappelijk establishment niet bewezen effectief.
Feit is echter dat metaal, essentieel onderdeel van Orgon-producten, vibreert onder invloed van straling. Dat de mens een wezen is waarin zich tal van biochemische processen afspelen, waarbij sprake is van elektromagnetische activiteit die volgens berichten in de media negatief beïnvloed kan worden door het gebruik van bijvoorbeeld mobiele telefoons, Wifi en dergelijke. En dat heel wat Orgon-gebruikers verbetering van hun situatie melden. Dit zal mede te maken kunnen hebben met de mate waarin men openstaat voor de werking van Orgon, en de daarmee gepaard gaande verschillen in de interactie van de Orgone Energie met het individu. Kinderen en dieren voelen zich vanwege hun grotere ontvankelijkheid het meest aangetrokken tot Orgoniet-producten, ontdekte het echtpaar.

Uiteraard is Orgoniet geen vervanging van doktersbezoek bij medische klachten.

Voor meer informatie over Orgon-Energie verwijzen we u naar het praktische boekje “Orgon Levensenergie” van Dr. Paul Ganzevles of naar het themanummer (mei-juni 2014) van Frontier Magazine over Orgon.

Klik hier om naar de webshop te gaan.