Blauwe-Calciet

Orgon Blauwe Calciet Ronde Piramide

€ 41,00

Art. nr.: BCRP. Categorie: .

Productbeschrijving

glasheldere giethars
verschillende metalen
Blauwe Calciet, Bergkristal, IJzer Pyriet, Aqua Marijn en Rhodoniet
vijf verschillende koperen spiralen en twee symbolen.

De energie die deze ronde piramide uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van: ca. 315.000

Deze ronde piramide is geprogrammeerd met de Christus energie, de energie van Blauwe Calciet, de energie van bergkristal, de energie van IJzer Pyriet, de energie van Aqua Marijn, de energie van Rhodoniet en de energie van Hemelvaart.

De ronde piramide op de foto is een van de ronde piramides uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de ronde piramides uiterlijk precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde.

afmetingen:
doorsnede ca. 10 cm
hoogte ca. 7 cm
gewicht ca. 350 gr.

ijzer pyriet:
Het blokkeert negatieve energie, om de hals gedragen beschermt het alle verfijnde en fysieke lichamen.
Het is een positieve steen die een matte houding en gevoelens van onvermogen bestrijdt. Het stimuleert de ideeën stroom.
Het verlicht angst en frustratie en vergroot het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen, daardoor beter geheugen en versnelde geestelijke activiteit.
Het helpt bij melancholie en diepe wanhoop, het geeft meer energie en overwint vermoeidheid.
Is goed voor de botten, brengt meridianen op een lijn, versterkt het spijsverteringskanaal, is weldadig voor de bloedsomloop en de ademhaling doordat het meer zuurstof aan het bloed toevoegt.

Calciet:
Activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.
Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op de darmen, hart en hartritme, skelet, gewrichten en stimuleert de calciumopname.
Blauwe calciet:
Werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Fysiek werkt de steen bloeddruk verlagend en pijnstillend.

Bergkristal:
Is een krachtige genezer en energieversterker, reguleert energie.
Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling.
Het bevordert concentratie en ontsluit het geheugen.
Het stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht, het harmoniseert alle chakra’s en brengt de verfijnde lichamen op een lijn.

Aquamarijn:
Kalmerende energieën van de steen verminderen stress, het harmoniseert de omgeving, biedt steun aan iemand die gebukt gaat onder verantwoordelijkheden. Het kan oude, zelfvernietigende programma’s doorbreken. Het kalmeert de geest, filtert informatie die de hersenen willen binnendringen. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie. Het verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid. Het beschermt de aura en brengt de chakra’s op 1 lijn, zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest. Het harmoniseert de hypofyse.

Rhodoniet:
Stabiliseert emoties, voedt liefde en moedigt broederlijke gevoelens tussen mensen aan, het stimuleert, reinigt en activeert het hart en hartchakra. Het aardt energie en brengt Yin en Yang in evenwicht. Het geneest emotionele wonden en littekens uit het verleden.