Bol-Peridot

Orgon Bol Peridot

€ 47,50

Art. nr.: OPER. Categorie: .

Productbeschrijving

Deze handgevormde Orgone Bol bestaat uit:
glasheldere giethars
verschillende metalen
Bergkristal, Obsidiaan, Periot en IJzer Pyriet
drie verschillende koperen spiralen en twee symbolen.

De energie die deze bol uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van: ca. 212.000

Deze bol is geprogrammeerd met de energie van vrolijkheid en ingetogenheid

Deze bol heeft de intentie van tevredenheid

Afmetingen:
diameter aan de basis is ca. 10,5 cm
hoogte is ca. 6,5 cm
Gewicht is ca. 540 gram

De handgevormde bol op de foto is een van de bollen uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de bollen uiterlijk precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde.

Bergkristal:
Is een krachtige genezer en energieversterker, reguleert energie.
Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling.
Het bevordert concentratie en ontsluit het geheugen.
Het stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht, het harmoniseert alle chakra’s en brengt de verfijnde lichamen op een lijn.

ijzer pyriet:
Het blokkeert negatieve energie, om de hals gedragen beschermt het alle verfijnde en fysieke lichamen.
Het is een positieve steen die een matte houding en gevoelens van onvermogen bestrijdt. Het stimuleert de ideeën stroom.
Het verlicht angst en frustratie en vergroot het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen, daardoor beter geheugen en versnelde geestelijke activiteit.
Het helpt bij melancholie en diepe wanhoop, het geeft meer energie en overwint vermoeidheid.
Is goed voor de botten, brengt meridianen op een lijn, versterkt het spijsverteringskanaal, is weldadig voor de bloedsomloop en de ademhaling doordat het meer zuurstof aan het bloed toevoegt.

Obsidiaan:
Is gesmolten lava, een snel en krachtig werkende steen.
Stimuleert de ontwikkeling en vormt een schild tegen negativisme.
Biedt een aardend koord vanaf het basis-chakra naar de aarde, absorbeert negatieve energieën uit de omgeving, geeft kracht in tijden van nood.
Versterkt de doelgerichtheid van de ziel, verwijdert energieblokkades, verlicht spanning. Het verankert de geest in het lichaam. Zorgt voor helderheid van geesten heft verwarring en hinderlijke overtuigingen op. Het helpt te ontdekken wie u werkelijk bent.
Het geeft inzicht in de oorzaak van een ziekte, stimuleert de spijsvertering, ontgift en heft blokkades en spanningen.

Periot:
Beschermde steen en krachtige reiniger, het verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveau’s, zuivert de verfijnde en fysieke lichamen en de geest,  opent , reinigt en activeert de chakra’s van hart en zonnevlecht en verwijdert ‘oude bagage’. Zorgen, schuld of obsessies worden opgeruimd.
Het heft negatieve patronen en oude vibraties op, zodat er ruimte komt voor een nieuwe frequentie. Het verlicht jaloezie, wrok en woede en vermindert stress, vergroot zelfvertrouwen. Motiveert groei en helpt noodzakelijke veranderingen door te voeren, het scherpt de geest en opent nieuwe bewustzijnsniveaus.Het versterkt de stofwisseling en is goed voor de huid, een goede steen voor hart, thymus, longen, galblaas, milt, darmkanaal, ogen en maagzweren