Fluoriet-hanger-ofluo

Orgon Hanger Fluoriet

€ 33,00

Art. nr.: OFLUO. Categorie: .

Productbeschrijving

Deze hanger is gemaakt van:
glasheldere epoxy
verschillende metalen
Fluoriet, Toermalijn, Roze opaal en Bergkristal
een koperen spiraal en een symbool
waxkoord

Afmetingen:
Lengte: ca. 5,7 cm
Breedte: ca. 2,6 cm
Dikte: ca. 1,3 cm
Gewicht: ca. 22 gr.

De hanger is geprogrammeerd met de energie van verlichting.
De energie die deze hanger uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van: ca. 297.000

De hanger heeft de intentie om te verhelderen.

De hanger op de foto is een van de hangers uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de hangers uiterlijk precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde. 

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden, dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 sec. erdoor heen te laten stromen.

 

Bergkristal:

Is een krachtige genezer en energieversterker, reguleert energie.

Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling.

Het bevordert concentratie en ontsluit het geheugen.

Het stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht, het harmoniseert alle chakra’s en brengt de verfijnde lichamen op een lijn.

(roze)Opaal:

Beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren (insulineproductie).

Fluoriet:
Biedt bescherming op psychisch niveau. Reinigt en stabiliseert de aura en zeer effectief tegen elektromagnetische- en computerstress.
Verwijdert negatieve energieën en alle soorten stress. Het reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet volmaakt in orde is.
Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen.
Het aardt en integreert spirituele energieën.
Groene Fluoriet laat overtollige energie in de aarde vloeien, absorbeert negatieve energieën in de omgeving. Het is een doeltreffende reiniger van aura, chakra en geest en ruimt verouderde gedragspatronen op.
Verlicht maagkwalen en darmkrampen.

Toermalijn (zwart):
Beschermt tegen elektromagnetische smog, straling.
Het aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit. Het moedigt een positieve houding aan ongeacht de omstandigheden. Het versterkt  het immuunsysteem en creëert een verbinding met het basis-chakra.