Keelneushoofd-hanger-OKNHH

Orgon Hanger Neus Keel Hoofd

€ 30,00

Art. nr.: OKNHH. Categorie: .

Productbeschrijving

Glasheldere epoxy,
verschillende metalen
Sardonyx, amethist, hematiet en seleniet
meerdere koperen spiralen en een symbool

Deze hanger is vooral bedoeld voor diegene die veel last hebben van hun neus, keel en hoofd, de hanger zorgt voor een heilzame energetische omgeving.

De hanger op de foto is een van de hangers uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de hangers uiterlijk precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde.

De energie die deze hanger uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van: ca. 296.000

Deze hanger wil vertrouwen schenken

De hanger is geprogrammeerd met de ontlastende energie.

 

Voor het gebruik van de hanger dient deze eerst geactiveerd te worden, dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 sec. erdoor heen te laten stromen.

 

Afmetingen:
diameter: ca. 3,5 cm
dikte: 1 cm
gewicht: ca. 25 gram

Sardonyx:
Bevordert en stimuleert integriteit en deugdzaamheid en maakt iemand vriendelijk en behulpzaam. De steen brengt geluk en stabiliteit in relaties. Het geeft de drager zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en helpt om de zin van alles wat men meemaakt te begrijpen. Sardonyx versterkt de zintuigen, het reguleert en stimuleert de lichaamsvloeistoffen en bevordert daardoor mede de opname van voedingsstoffen en de uitscheiding van afvalstoffen. Sardonyx werkt met name sterk als het op de buik of maag wordt gedragen.

Amethist
Zeer krachtige en beschermende steen met een spirituele vibratie, het beschermt tegen psychische aanvallen.
Heeft grote genezende en reinigende krachten en bevordert spiritueel bewustzijn. Het kalmeert en stimuleert de geest. Het stimuleert het geheugen en de motivatie om realistische doelen na te streven.
Moedigt onzelfzuchtigheid aan en ondersteund de ontwikkeling van de intuïtie en vergroot geestelijke gaven.
Het stimuleert spijsvertering en het immuunsysteem.
Het stimuleert het keel- en kruincentrum, reinigt de aura, zet negatieve energie om.

Hematiet:
Aardend en beschermende steen, harmoniseert lichaam, ziel en geest. Heeft een krachtig Yang-element en brengt de meridianen in balans. Het lost negativisme op en voorkomt dat negatieve energieën de aura binnendringen.
Het herstelt vrede en harmonie voor het lichaam. Vergroot zelfrespect en overlevingsdrang, versterkt de wilskracht en geeft zelfvertrouwen, heft zelfbeperkingen op. Het bevordert concentratie en verbetert het geheugen en oorspronkelijk denken

Seleniet:
Heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruincentrum. Geeft diepe rust en is heel geschikt voor meditatie.
Heft verwarring op en helpt om achterliggende beelden waar te nemen.
Het geneest het best op energetische niveaus.