Prehniet

Orgon Prehniet Ronde Piramide

€ 41,00

Art. nr.: OPRP. Categorie: .

Productbeschrijving

glasheldere giethars
verschillende metalen
Prehniet, Bergkristal, girasol en apachetear
vijf verschillende koperen spiralen en twee symbolen

De energie die deze ronde piramide uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van: ca. 384.000

Deze ronde piramide is geprogrammeerd met de energie van Prehniet, Bergkristal, Girasol, Apachetear, Christus en de energie van betrokkenheid.

De ronde piramide op de foto is een van de ronde piramides uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de ronde piramides uiterlijk precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde.

afmetingen:
doorsnede ca. 10 cm
hoogte ca. 7 cm
gewicht ca. 360 gr.

Bergkristal:
Is een krachtige genezer en energieversterker, reguleert energie.
Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling.
Het bevordert concentratie en ontsluit het geheugen.
Het stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht, het harmoniseert alle chakra’s en brengt de verfijnde lichamen op een lijn.

Prehniet:
Bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigings mechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.

Girasol:
Naast de algemene eigenschappen van opaal bevordert girasol innerlijke rust, geeft inzicht in het onderbewuste en helpt tegen spanningen, gezwollen lymfe en andere klachten aan de lymfeklieren.

Apachetear:
Is een mildere vorm van zwart obsidiaan. De steen beschermt de aura en neemt negatieve energie in zich op. Het helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen. De steen verbetert de opname van vitamine C en werkt goed bij spierkrampen.
Obsidiaan:
Is gesmolten lava, een snel en krachtig werkende steen.
Stimuleert de ontwikkeling en vormt een schild tegen negativisme.
Biedt een aardend koord vanaf het basis-chakra naar de aarde, absorbeert negatieve energieën uit de omgeving, geeft kracht in tijden van nood.
Versterkt de doelgerichtheid van de ziel, verwijdert energieblokkades, verlicht spanning. Het verankert de geest in het lichaam. Zorgt voor helderheid van geesten heft verwarring en hinderlijke overtuigingen op. Het helpt te ontdekken wie u werkelijk bent.
Het geeft inzicht in de oorzaak van een ziekte, stimuleert de spijsvertering, ontgift en heft blokkades en spanningen.