Saffier

Orgon Saffier ronde Piramide

€ 41,00

Art. nr.: OSAF. Categorie: .

Productbeschrijving

glasheldere giethars
verschillende metalen
Bergkristal, Saffier, Toermalijn, IJzerpiriet en Granaat
drie verschillende koperen spiralen en twee symbolen.

De energie die deze ronde piramide uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van: ca. 312.000

Deze ronde piramide is een antenne voor de frequentie van de harmoniserende, stimulerende en spirituele energiën.

De intentie van deze ronde piramide is om te geloven en te vertrouwen.

De ronde piramide op de foto is een van de ronde piramides uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de ronde piramides uiterlijk precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde.

Deze ronde piramide heeft ook spininversie capaciteiten

afmetingen:
doorsnede ca. 10 cm
hoogte ca. 7 cm
gewicht ca. 510 gr.

Bergkristal:

Is een krachtige genezer en energieversterker, reguleert energie.

Versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling.

Het bevordert concentratie en ontsluit het geheugen.

Het stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht, het harmoniseert alle chakra’s en brengt de verfijnde lichamen op een lijn.

Saffier:

Heeft een sterk effect op de psyche en hersenen. De steen werkt kalmerend, bevordert de geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht, zorgt voor een heldere geest en stimuleert nuchter, kritisch, doelgericht en geconcentreerd denken en gaat hiermee bepaalde psychische problemen, zoals wanen, hallucinaties en niet coherent kunnen denken, tegen.

Saffier beschermt ook tegen psychische aanvallen en mensen die je mentaal proberen te domineren. De steen heeft een kalmerende werking op het lichaam en werkt hierdoor koortsverlagend en pijnstillend en vermindert stress. Verder heeft saffier een positief effect op aandoeningen van de hersenen en zenuwen, ogen, het bloed en de aders.

Naast de algemene eigenschappen van saffier bevordert blauwe saffier liefde, waarheid en zuiverheid. De steen harmoniseert de chakra’s en haalt negatieve energie weg. Blauwe saffier werkt sterk in op het keel chakra (5e chakra) waardoor het een positief effect heeft op zelfexpressie en communicatie en de schildklier.

Toermalijn (zwart):

Beschermt tegen elektromagnetische smog, straling.

Het aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit. Het moedigt een positieve houding aan ongeacht de omstandigheden. Het versterkt  het immuunsysteem en creëert een verbinding met het basis-chakra.

ijzer pyriet:

Het blokkeert negatieve energie, om de hals gedragen beschermt het alle verfijnde en fysieke lichamen.

Het is een positieve steen die een matte houding en gevoelens van onvermogen bestrijdt. Het stimuleert de ideeën stroom.

Het verlicht angst en frustratie en vergroot het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen, daardoor beter geheugen en versnelde geestelijke activiteit.

Het helpt bij melancholie en diepe wanhoop, het geeft meer energie en overwint vermoeidheid.

Is goed voor de botten, brengt meridianen op een lijn, versterkt het spijsverteringskanaal, is weldadig voor de bloedsomloop en de ademhaling doordat het meer zuurstof aan het bloed toevoegt.

Granaat:

Schenkt veel energie, reinigt de chakra’s en voorziet ze van energie, geeft nieuw leven, zuivert energie, inspireert tot liefde en toewijding. Het is de steen van verbintenis. Het versterkt het overlevingsinstinct, geeft moed en hoop in schijnbaar uitzichtloze situaties. Activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Geestelijk helpt granaat u oude of verouderde ideeën op te geven, emotioneel heft het remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen.

Het stimuleert de spijsvertering, zuivert bloed, hart en longen.