DSC_0023

Orgon Spininversie Hanger Zwart

€ 46,00

Art. nr.: OHS1. Categorie: .

Productbeschrijving

epoxy
verschillende metalen
Twee speciale koperen spiralen en een symbool
Toermalijn, Rozenkwarts, Kyanite, Fluoriet, Seleniet, Ijzer pyiriet, Peridot, Sneeuwvlok obsidiaan, Tanzaniet en Magnetiet.
Verguld oogje met waskoord.

De energie die deze spininversie hanger uitstraalt heeft op de Bovis schaal een waarde van ca. 290.000

De hanger is geprogrammeerd met de spininversie energie.

De hanger kan je boven de Thymus klier (Zwezerik) hangen, die klier (speelt een belangrijke rol in ons afweersysteem) zit onder het borstbeen, ongeveer de dikte van drie vingers boven het kuiltje onderaan het borstbeen.

De hanger even in je hand houden en 20 tellen je eigen energie erdoor heen laten stromen, hiermee activeer je de hanger en hij  wordt daarmee opgenomen in je eigen energiehuishouden.

De hanger op de foto is een van de hangers uit een kleine serie, het is handwerk, in het uiterlijk kunnen kleine verschillen zijn. U krijgt een uniek exemplaar, alhoewel geen van de hangers precies hetzelfde is, is de werking wel hetzelfde.

Afmetingen:
breedte = hoogte = ca. 2,7 cm
dikte: ca. 0,8 cm
gewicht: ca. 17 gram

Toermalijn (zwart):
Beschermt tegen elektromagnetische smog, straling.
Het aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit. Het moedigt een positieve houding aan ongeacht de omstandigheden. Het versterkt  het immuunsysteem en creëert een verbinding met het basischakra.

Rozenkwarts:
Belangrijk kristal voor het hartchakra, het zuivert en opent het hart op alle niveau’s en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde.
Het kalmeert en stelt gerust.
Er is een bewustzijn dat de strenge en harde natuur overheerst wordt door een zachtere en vriendelijke natuur.
Trekt liefde aan en in bestaande relaties stimuleert het vertrouwen en harmonie.
Het verlost van zorgen, het bevrijdt onderdrukte emoties, verdriet en vult verlies aan.
Versterkt de bloedsomloop en het fysieke hart, ondersteund het genezingsproces van de nieren.

Kyaniet:
Is een spirituele steen  met een kalmerende en evenwichtige werking.
Brengt innerlijke rust en helpt onze blokkades en angsten te doorbreken.
Het maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie en communicatie.
Het bevordert helderheid van geest, logisch en rationeel denken en eerlijke en oprecht zijn. Vergroot paranormale vermogens en intuïtie, helpt bij meditatie en contacten met spirituele gidsen.
Werkt aardend en reinigt chakra’s en de aura en brengt ze in balans.
Heeft positieve werking op de (kleine) hersenen, motoriek en flexibiliteit, spieren, schildklier, (bij)nieren, keel en strottenhoofd.

Fluoriet:
Biedt bescherming op psychisch niveau. Reinigt en stabiliseert de aura en zeer effectief tegen elektromagnetische- en computerstress.
Verwijdert negatieve energieën en alle soorten stress. Het reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet volmaakt in orde is.
Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen.
Het aardt en integreert spirituele energieën.
Groene Fluoriet laat overtollige energie in de aarde vloeien, absorbeert negatieve energieën in de omgeving. Het is een doeltreffende reiniger van aura, chakra en geest en ruimt verouderde gedragspatronen op.
Verlicht maagkwalen en darmkrampen.

Seleniet:
Heeft een zeer fijne vibratie, zorgt voor een heldere geest, opent het kruincentrum. Geeft diepe rust en is heel geschikt voor meditatie.
Heft verwarring op en helpt om achterliggende beelden waar te nemen.
Het geneest het best op energetische niveaus.

ijzer pyriet:
Het blokkeert negatieve energie, om de hals gedragen beschermt het alle verfijnde en fysieke lichamen.
Het is een positieve steen die een matte houding en gevoelens van onvermogen bestrijdt. Het stimuleert de ideeën stroom.
Het verlicht angst en frustratie en vergroot het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen, daardoor beter geheugen en versnelde geestelijke activiteit.
Het helpt bij melancholie en diepe wanhoop, het geeft meer energie en overwint vermoeidheid.
Is goed voor de botten, brengt meridianen op een lijn, versterkt het spijsverteringskanaal, is weldadig voor de bloedsomloop en de ademhaling doordat het meer zuurstof aan het bloed toevoegt.

Peridot:
Beschermde steen en krachtige reiniger, het verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveau’s, zuivert de verfijnde en fysieke lichamen en de geest,  opent , reinigt en activeert de chakra’s van hart en zonnevlecht en verwijdert ‘oude bagage’. Zorgen, schuld of obsessies worden opgeruimd.
Het heft negatieve patronen en oude vibraties op, zodat er ruimte komt voor een nieuwe frequentie. Het verlicht jaloezie, wrok en woede en vermindert stress, vergroot zelfvertrouwen. Motiveert groei en helpt noodzakelijke veranderingen door te voeren, het scherpt de geest en opent nieuwe bewustzijnsniveaus.
Het versterkt de stofwisseling en is goed voor de huid, een goede steen voor hart, thymus, longen, galblaas, milt, darmkanaal, ogen en maagzweren.

Obsidiaan:
Is gesmolten lava, een snel en krachtig werkende steen.
Stimuleert de ontwikkeling en vormt een schild tegen negativisme.
Biedt een aardend koord vanaf het basischakra naar de aarde, absorbeert negatieve energieën uit de omgeving, geeft kracht in tijden van nood.
Versterkt de doelgerichtheid van de ziel, verwijdert energieblokkades, verlicht spanning. Het verankert de geest in het lichaam. Zorgt voor helderheid van geesten heft verwarring en hinderlijke overtuigingen op. Het helpt te ontdekken wie u werkelijk bent.
Het geeft inzicht in de oorzaak van een ziekte, stimuleert de spijsvertering, ontgift en heft blokkades en spanningen.
Sneeuwvlok Obsidiaan:
Naast deze algemene eigenschappen van obsidiaan is sneeuwvlok obsidiaan een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel.
Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht.
De steen is goed voor de aders, het skelet en de ogen.

Tanzaniet:
Is een steen met een hoge vibratie, het activeert een verbinding van het basischakra naar het kruinchakra, stimuleert het keelchakra.
Het kristal helpt u uw eigen zelf te manifesteren, inplaats van dat u probeert aan de normen van anderen te voldoen.